A kollekcióról

"Én személy szerint azok közé a kutyatulajdonosok közé tartozom, akik sokáig vártak a döntéssel, hogy kutya kerüljön a családba. Viszonylag hamar elköltöztem otthonról, de csak tavaly nyáron éreztem magam elég felelősnek ahhoz, hogy belevágjak. Mielőtt hazahoztam Loryt, minden létező kiegészítővel felszerelkeztem. Nem vagyok az a fajta, aki öltözteti a kutyáját, és az a  rózsaszín “princesses” nyakörves fajta sem vagyok...Igaz csivavám van, de ilyen kellemetlen helyzetbe nem szívesen hoznám…:))

Szóval, fekhelyet, tálakat, pórázt, nyakörvet, mindent beszereztem. Persze ízlések és pofonok. Én talán túlságosan is adok arra, hogy a lakásomban minden passzoljon mindenhez, és bizony-bizony Lory fekhelye nem igazán illett oda.

Innen jött az ötlet, hogy miért ne lehetne a kutyámnak olyan háza, fekhelye, amit nem kell az ajtó mögé rejtenem a vendégek elől, hanem azt kérdezik, “De menő, mi ez?” Így kezdtem el bútorokat tervezni. Az első három modellt kisebb testű kutyusoknak és cicáknak ajánlanám. Jelenleg pedig készülőben van egy kifejezetten nagy testű kutyáknak tervezett fekhely.

Nos… A kiegészítőkről. Miután eldöntöttem, hogy lecserélem Lory nyakörvét valami olyanra, ami nem jön velem szembe az utcán, elkezdtem bújni a netet. Ekkor találtam rá egy nagyon szimpatikus handmade brandre. Fel is kerestem Adriennt, a Mixnature Collars alapítóját és tulajdonosát. Rövid időn belül el is készült Lolo hámja, amit imádtam. Ekkor jutott eszünkbe, hogy a miért is ne lehetne összeegyeztetni a két dolgot? A bútoraimat prémium, bőr nyakörvekkel és pórázakkal kiegészíteni?! Ebből az ötletből jött a közös együttműködésünk, aminek első kollekcióját már meg is alkottuk."

Harmati Dóra - A Maisonnette Boutique alapítója